1 Temmuz 2015 Çarşamba

Banka Temizliği

BANKA TEMİZLİĞİ

Bankalar insanların çok sık uğradığı yerler listesi arasında yer almaktadır. Görünüm açısından ve işlerin uzun sürmesi açısından ferahlığı ve temizliği gerçekten göze çarpan ve fark edilen bir durumdur.
Bankalar da gerekli şekilde her gün insanların uğradıkları zorunlu yerlerden olduklarına göre temizliği de bir o kadar zor konumlandırmak yanlış olmaz. Banka Temizliği çalışan banka görevlileri için her zaman olumludur. Banka Temizliği sonuçlarında çalışma performansının yüksek olması söz konusudur. Bankalar genellikle sıkıcı olarak gözükse de bu sıkkınlığın bir nebze dağılması dağınıklık olmamak ve temiz olmaktan geçer. Banka Temizliğinin ayrıntılarına şöyle bir bakalım isterseniz.

Bankaların dışarından gözükmesini sağlayan camların her gün kirlenmesi söz konusudur. Bu camların ise temizliği personellerimiz tarafından gerçekleştiği taktirde sorunsuz bir şekilde dışarından gözükmesini sağlayacaktır. Mobilyaların bankada önemli bir konumu vardır. Mobilyaların tozlarının alınması da bankalar için sağlıklı koşullar ve çalışma alanları sunacaktır. Duvarlar ve asansörlerin temizliği ile de ilgilenen personellerimiz kendi görevleri dışında her hangi bir işe tabi tutulmaması(çay servisi, kahve servisi v.b) ise önemle rica edilir. Diğer konularda ise Banka Temizliği ekiplerimizin çalışma saatlerinin dağılımına yani sizin tercihleriniz ile de yön verebilmektesiniz. Banka Temizliği tabi ki insanların çoğunlukta olduğu saatlerde  yapılmaması gereken durumlar olduğu için sizin tercih edebileceğiniz saatlerde de gerçekleşmektedir. Banka Temizliği hem banka personelleri hem de banka da işlerini halletmek isteyen biz insanlar için tercih sıralamasında üst sıralarda yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder